Francuski producent aromatów i karmelu.
Zastosowanie: batoniki dietetyczne, ciasteczka, czekolady, polewy do lodów.
Koncepcje czekoladowe "Choco'box" - nowość! - pomysły na różne nadzienia i aromaty z użyciem czekolady:
Egzotyczna Pina Colada - nadzienie Pina Colada, naturalne aromaty (z dodatkiem naturalnego aromatu rumu),
Orzeźwiająca malina - nadzienie malinowe, naturalne aromaty,
Ciepły karmel - nadzienie o smaku karmelu z masłem, naturalne aromaty,
Intensywny likier - nadzienie likierowe, naturalne aromaty,
Super jagody w ciemnej czekoladzie - ciemna czekolada z naturalną czerwoną borówką i aromatem żurawiny.
Ostre mango w mlecznej czekoladzie - czekolada mleczna z naturalnym mango, chilli i aromatem papryki.
Francuski producent ekstrudowanych chrupek śniadaniowych o różnych cechach:
Typy chrupek:
Znajdują zastosowanie: w produkcji nadzień cukierniczych, jako polewy, dodatki do batoników czekoladowych, wafli, jako dekoracje na powierzchniach produktów, posypki do lodów oraz jako płatki śniadaniowe i batoniki muesli, itd.
Masło w proszku i inne proszki, koncentraty mleka i śmietany.
Zastosowanie: mieszkanki cukiernicze, nadzienia, lodu, koncentrat mleka (pasta) do produktów o obniżonej kaloryczności, koncentrat śmietany w formie pasty do sosów, zup, dań gotowych itp.
Proszki arachidowe, częściowo odtłuszczone.
Proszek orzecha ziemnego o różnym stopniu wyprażenia, o zawartości tłuszczu 14% i 28%.
Zastosowanie: nadzienia, produkty niskokaloryczne, do produktów wysokobiałkowych, do zmieszania z wodą w celu uzyskania niskokalorycznego "masła orzechowego".
Francuski producent jadalnych orzechów drzew.
Jadalne orzechy drzew:
jądro orzecha włoskiego, migdał, makadamia, orzech laskowy, pikan, jądro sosny, pistacja, nerkowiec, kokos (bez orzeszków ziemnych); pojedynczo lub w mieszankach.
W różnych formach:
całe lub w kawałkach, karmelizowane, prażone, pasteryzowane, blanszowane, pokryte cukrem, oblane czekoladą, z dodatkiem antyoksydantów, mieszanki kawałków orzechów i karmelu, czysta, stuprocentowa pasta orzechowa.
Kokos pokryty cukrem.
Kukurydza - w kawałkach, solona.
Popcorn karmelizowany 1 - 4mm - nowość!
Znajdują zastosowanie: w ciastach, wypiekach, czekoladzie, lodach, serach, produktach mleczarskich, przekąskach itd.
Hiszpański producent hydrolizowanego kolagenu otrzymywanego z wieprzowych/wołowych kości i tkanek łącznych.
Naturalna proteina kolagenowa, otrzymywana w procesie hydrolizy, jest całkowicie odtłuszczona, aby była bardziej przyjazna dla naszego systemu pokarmowego. Produkt jest w całości rozpuszczalny i posiada neutralny smak, kolor i zapach.
Kolagen nie zawiera barwników, konserwantów ani innych dodatków. Jest wolny od GMO i alergenów. Produkt nie zawiera tłuszczu, cukru ani innych węglowodanów.
Sześć rodzajów kolagenu Colpropur:
Znajduje zastosowanie: w suplementach diety, funkcjonalnych dodatkach do żywności, kosmetykach.