Gemef Industries

Francuski producent ekstrudowanych zbożowych chrupek o różnych parametrach:

Rodzaje chrupek:

Zastosowanie: w produkcji cukierniczej w nadzieniach, jako posypki, dodatki do czekolady, batonów, wafli, dekoracje na powierzchni produktu, do lodów, jako panierka, do urozmaicenia płatków śniadaniowych, do batonów muesli, itp.

Metarom

Francuski producent aromatów oraz karmelu

Zastosowanie: aplikacje słodkie oraz kulinarne, sosy i polewy do lodów, do nadzień, karmelki jako dekoracje cukiernicze, dodatki do czekolady

Karmel light "Cara'light", Nowość! - Karmel o obniżonej zawartości kalorii (o ok 30% w stosunku do zwykłego nadzienia karmelowego).

Zastosowanie: batony dietetyczne, ciastka, czekolada, jako polewa do lodów.

Koncepcja czekoladek "Choco'box", Nowość! - pomysły na czekoladki oraz czekolady z różnorodnymi nadzieniami oraz aromatami:

Home Aktualności i oferty pracy Dostawcy Kontakt